Käytäntö

Tapahtuma järjestetään 12.11.2022 Joensuussa Sinkkolan nuorisotalolla (osoite Pesolantie 2). Peli soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille larppaajille. Ikäraja osallistumiselle on 15 v. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus, sekä tämän puhelinnumero hätätilanteiden varalta.

Peliin otetaan mukaan 17 pelaajaa ja muutamia NPC-hahmoja. Pelimaksu on 13 €, Mannun Vartijat ry:n ja Todellisuuspakolaiset ry:n jäsenille 10 €. Pelimaksun maksuohjeet annetaan pelaajille infoviestin mukana, kun pelaajavalinnat on tehty. NPC-hahmojen pelaajilta ei peritä maksua.

Ilmoittautuminen avautuu 12.9. ja sulkeutuu 30.9. klo 23.59. Tämän jälkeen on vielä mahdollista ilmoittautua varapelaajaksi tai NPC:ksi. 

Peli alkaa lauantaina klo 13 ja loppuu n. klo 19. Pelin aikana on tarjolla pientä purtavaa, mutta myös omia eväitä on sallittua varata mukaan. Tapahtuma on päihteetön.

Lisää tietoa lähetetään infosähköpostien muodossa peliin osallistuville, mutta myös näiden sähköpostien ulkopuolelta herääviä kysymyksiä, ajatuksia, toiveita ja muita saa vapaasti lähetellä pelinjohtaja Leenulle osoitteeseen kuolonmaat@gmail.com.

Sähköpostiosoite: kuolonmaat@gmail.com 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita